Home Over everystep

Over everystep

Everystep is een nieuwe innovatieve reisverzekering waarmee reizen nog leuker en onbezorgder wordt. Je reisverzekering gaat automatisch aan en uit als jij de grens over gaat. Je betaalt dus alleen als je ‘m gebruikt! Ook kun je reisverhalen delen met vrienden, doet ideeën op, deelt leuke en handige reistips en laat automatisch weten dat je veilig bent aangekomen. Je ontvangt relevante travel alerts, zodat je als eerste op de hoogte bent bij dreiging of gevaar. Zo geniet je optimaal van een onbezorgde reis.

Betaal nooit te veel

De everystep reisverzekering wordt - via jouw mobiele telefoon - automatisch gestart zodra je in het buitenland aankomt en stopt zodra je weer in Nederland bent. Hierdoor ben je verzekerd op het moment dat je daadwerkelijk op reis bent, en betaal je dus nooit teveel premie. Reis je weinig, dan betaal je weinig. Reis je veel dan betaal je nooit meer dan je zou betalen voor een doorlopende reisverzekering. Je meldt je kosteloos aan, de rest gaat vanzelf zonder gebruik van GPS of dure roaming. Met de everystep app kun je op reis heel simpel de dekking aanpassen of reizigers toevoegen. Het ideale alternatief voor reisverzekeringen waarvoor je ook betaalt als je niet op reis bent.

Ontvang travel alerts

Wil je onderweg op de hoogte gehouden worden van de situatie en veiligheid op jouw reisbestemming? Dan stuurt everystep je automatisch relevante travel alerts op je mobiel. Ook kun je via de everystep app met één sms al je vrienden laten weten dat je veilig bent aangekomen. Net zo makkelijk.

Reiservaringen en –tips delen met vrienden

Met een everystep account kunnen jij en jouw vrienden reiservaringen en -tips uitwisselen om zo het optimale uit je reizen te halen. Laat je vrienden via everystep zien waar je geweest bent, waar je naartoe gaat of nog heen wilt gaan. En deel de mooiste reisbestemmingen en lokale tips met elkaar. Met tips van vrienden weet je altijd precies wat je eraan hebt. Voeg reisverslagen en foto’s toe. Beoordeel tips en schrijf reviews. Met everystep kan het allemaal.

Achter de schermen

Bij everystep werken een aantal gepassioneerde reizigers die weten hoe belangrijk het is om goed voorbereid en onbezorgd op reis te gaan. Het reisplatform - dat door passie voor reizen is ontstaan - biedt de mogelijkheid tot het delen en bekijken van persoonlijke reisverhalen. En bij een goede voorbereiding hoort ook een gevoel van zekerheid. De reisverzekering is op maat gemaakt en speciaal ontwikkeld voor de everystep gebruiker. In samenwerking met reisverzekeraar en hulpverlener Allianz Global Assistance. Meer weten over everystep? Bekijk dan onze FAQ of bel met ons Service Team via tel. 0205929185 of stuur een e-mail met jouw vraag naar info@everystep.com. Het Service Team is geopend van maandag-vrijdag van 8-18 uur en zaterdag van 9-17 uur.

Het beste alternatief

De innovatieve everystep verzekering is het ideale alternatief voor een standaard reisverzekering. Kijk en vergelijk:

Icon-round

Standaard kortlopende reisverzekering

Icon-arrow

Standaard doorlopende reisverzekering

Icon-umbrella

De everystep reisverzekering

Meer weten?
Maak snel een gratis account aan

Een everystep account is gratis en blijft gratis. Je betaalt alleen voor het gebruik van de verzekering.

Je kunt gemakkelijk een account aanmaken of met jouw Facebook profiel.